Kalinić i Lučić ne mogu zajedno, gde je Anđušić? Bivši reprezentativac GRMI na sav glas nakon KRAHA Srbije na Eurobasketu!

Autor:

Sport

13.09.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su ovo uzroci debakla "Orlova" u Berlinu?

Kalinić i Lučić ne mogu zajedno, gde je Anđušić? Bivši reprezentativac GRMI na sav glas nakon KRAHA Srbije na Eurobasketu!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Vladimir Lučić

Proslavljeni košarkaš Partizana Miroslav Berić, gostujući u podkastu "sa Lukom i Kuzmom", ocenio je da Vladimir Lučić i Nikola Kalinić ne izgledaju u tandemu dobro na parketu, kao i da je reprezentaciji Srbije falio bek Danilo Anđušić.

Definitivno nam je falio šut u ovoj utakmici. Mi smo spominjali, pričali smo i prethodni put i složili smo se da je u ovoj reprezentaciji morao da bude Anđušić. Čist šuter što bi rekli, i u ovakvoj formi i to je ono što ne razumem. Neke odluke ne razumem. Mislim da on apsolutno ima mesta u ovoj reprezentaciji, pogotovo u ovakvim utakmicama. Mi smo znali da će doći meč gde Jokić ne može da da 100 poena i kada će biti povratnih šuteva. Mi smo 15 do 20 minuta igrali u tandemu Kalinić - Lučić - naveo je Mića Berić, koji je potom dodao:

Oni apsolutno ne mogu da igraju zajedno, toliko dugi period pogotovo. Šuter kao šuter, Vanja je otvorio dobro sa dve trojke, posle je nestao. U onoj završnici nismo imali pravog šutera. Gudurić je pokušao, jeste i on šuter, ali ne onaj pravi. U ovoj konstelaciji siguran sam da je Anđušić morao da ima mesta u reprezentaciji - podvukao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Podsetimo da su "Orlovi" senzacionalno eliminisani od Italije u osmini finala Eurobasketa, koja će u sredu od 17:15 časova odmeriti snage sa selekcijom Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading