Legende bila mi je čast... Đoković se poklonio "šestorici veličanstvenih": Banjica je ponosna što ima najboljeg vaterpolistu svih vremena (FOTO)

Autor:

Sport

22.08.2022

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju, u remiju sa Italijom 9:9 na bazenu "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu, poslednji put kapicu nacionalnog tima posle 15 godina reprezentativne karijere nosili su Filip Filipović, Andrija Prlaninović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

Legende bila mi je čast... Đoković se poklonio "šestorici veličanstvenih": Banjica je ponosna što ima najboljeg vaterpolistu svih vremena (FOTO)

Foto: Starsport

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisustvovao je u nedelju oproštaju "šestorice veličanstvenih" vaterpolista.

U remiju sa Italijom 9:9 na bazenu "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu, poslednji put kapicu nacionalnog tima posle 15 godina reprezentativne karijere nosili su Filip Filipović, Andrija Prlaninović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

Osvajač 21 Grend slema oglasio se putem Instagrama i napisao oproštajnu poruku uz fotografiju sa "veličanstvenom šestorkom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Legende, šampioni, uzorni ljudi i sportisti. Bila mi je čast da prisustvujem vašoj oproštajnoj utakmici! Hvala vam na svemu. Šestorica veličanstvenih. P.S. Fićo, Banjica je ponosna što ima najboljeg vaterpolistu svih vremena - napisao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading