Đerić: Hvala Vučiću za renesansni period - Predsednik Saveza za kompanijski sport i bivši ministar prezadovoljan!

Autor:

Sport

06.08.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada nisu bili bolji uslovi, nekada smo imali problem da obezbedimo najosnovnija sredstva, rekao je Velizar.

Đerić: Hvala Vučiću za renesansni period - Predsednik Saveza za kompanijski sport i bivši ministar prezadovoljan!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Velizar Đerić

Velizar Đerić, predsednik Saveza za kompanijski sport Srbije i poslednji ministar sporta u bivšoj Jugoslaviji, prezadovoljan je uslovima koji su poslednjih godina obezbeđeni za bavljenje profesionalnim i rekreativnim sportom u zemlji, a zasluge za njegov preporod pripisuje predsedniku Aleksandru Vučiću.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aleksandar Vučić

- Narod je uz predsednika Aleksandra Vučića. Ja njega u svemu podržavam, naročito na polju sporta. Kao bivši ministar sporta, znam šta sam sve radio u tom periodu. Recimo, čekali smo mnogo da bi mogli da obezbedimo najosnovnija sredstva za, na primer, putovanje reprezentacije u Sidnej. Sada je, zahvaljujući njemu, potpuno druga priča. Sport nikada nije imao bolje uslove. I profesionalni i rekreativni! Veliko mu hvala za to - kaže Đerić za Studio B i dodaje:

Republika

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić

- Svedoci smo renesanse na infrastrukturnom planu. Nadam se i da će moja ljubav - boks, dobiti ozbiljan centar, kao što se planira za odbojku i vaterpolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading