LUDILO! Najboljeg igrača izbacili iz reprezentacije zbog Putinove invazije na Ukrajinu - traže da ga strpaju u ZATVOR jer nije napustio Moskvu!

Autor:

Sport

29.07.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna tema na društbenim mrežama.

LUDILO! Najboljeg igrača izbacili iz reprezentacije zbog Putinove invazije na Ukrajinu - traže da ga strpaju u ZATVOR jer nije napustio Moskvu!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Najbolji finski odbojkaš Lauri Kerminen našao se na udaru javnosti zbog načina na koji je slavio titulu sa moskovskim Dinamom.

Finac je čak imao želju da napusti Rusiju, zbog Putinove invazije na Ukrajinu, a o svemu se oglasio putem društvenih mreža, otkrivši da je bilo poziva i da ga strpaju "iza rešetaka".

- Da, bilo je dosta kritičkih poruka. Na primer, neki su tražili da me strpaju u zatvor - rekao je libero Dinama i dodao:

 

 

Hteo sam odmah da napustim tim. Prvo sam kontaktirao menadžera i razgovarali smo o svemu. Onda sma otišao kod predsednika i generalnog direktora da tražim raskid ugovora. Sutradan sam dobio informaciju da mogu da odem, alid a to košta. Iznos je bio impresivan, bio je to potpuni šok za mene. Pošto je iznos bio toliko ogroman, morao sam da ostanem u Rusiji iz finansijskih razloga.

Finski as je podvukao da odbojkaši ne uživaju nikakvu zaštitu od strane Međunarodne odbojkaške federacije, odnosno da su prepušteni sami sebi.

Podsećanja radi, ruska agresija je počela 24. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading