SCENE STRAVE U SUBOTICI! Migrant upucan u butinu, pokušavao da pređe granicu!

Autor:

Hronika

29.07.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je oko 21.20 časova u Subotici ranjena osoba za koju se sumnja da je migrant.

SCENE STRAVE U SUBOTICI! Migrant upucan u butinu, pokušavao da pređe granicu!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Sinoć su na Makovoj sedmici u Subotici ranjen jedan migrant pri pokušaju ilegalnog prelaska granice. Hitna pomoć, policija i žandarmerija su hitno intervenisali u šumi Hrastovača. 

Nešto posl 21.30 časova u čumi na Makovoj sedmici, koja se nalazi na kraju Graničarske ulice, Hitna pomoć je intervenisala i transportovala u bolnicu stranog državljanina, sumnja se migranta, koji je zadobio prostrelnu ranu u predelu butine desne noge, prenosi subotica.com. 

Kako se navodi, prostrelna rana nastala je od vatrenog oružja pri pokušaju ilegalnog prelaska granice sa Mađarskom. Po pisanjima na društvenim mrežama navodi se da je metak došao sa strane mađarske granične policije, ali ta informacija nije potvrđena. 

Nakon saznanja o pucnjavi i ranjavanju policija je u većem broju izašla na lice mesta i obavljen je uviđaj.

Ranjena osoba je uz pomoć još nekoliko osoba koje su se zatekle tamo, izvučena iz dubine šume na put, a da je zatim pozvana Hitna pomoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading