OZBILJNA BLAMAŽA! Selektor Savić razočaran nastupom "delfina" u Svetskoj ligi!

Autor:

Sport

28.07.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije u Strazburu osvojila je peto mesto.

OZBILJNA BLAMAŽA! Selektor Savić razočaran nastupom "delfina" u Svetskoj ligi!

Foto: Starsport

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je danas da je nastup "delfina" na finalnom turniru Svetske lige u Strazburu gde je osvojeno peto mesto ozbiljna blamaža.

- Ovo je ozbiljna blamaža. Samo je poslednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo videli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve pre toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u poslednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira - izjavio je Savić, a preneo Vaterpolo savez Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić

Srbija je u Strazburu igrala u oslabljenom i podmlađenom sastavu, ali to za selektora ne predstavlja alibi.


- Nema nikakvog opravdanja, nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje i želje nema igre. Jesmo došli pre svega da treniramo, ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji - istakao je Dejan.
Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić

Trofejni trener najavio je promene u budućem periodu.


- Možda ću morati ja da se promenim i sigurno ću morati da neke stvari ukinem, da stavim embargo na njih. Uz rad, nadam se da ćemo se pomeriti od tog petog mesta koje nam je izgleda rezervisano - zaključio je selektor, podsećajući da je Srbija i na Svetskom prvenstvu u Budimpešti zauzela petu poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading