Iskreni Dejan Savić: Peto mesto je realnost!

Autor:

Sport

03.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije sumirao učešće "delfina" na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj.

Iskreni Dejan Savić: Peto mesto je realnost!

Foto: Starsport

Dejan Savić

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je peto mesto na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, a takmičenje je završila sa pet trijumfa i jednim porazom.

Upravo je taj jedan neuspeh protiv Hrvatske koštao "delfine" da se bore za medalju pošto su izgubili u četvrtfinalu, a učinjeno na prvenstvu sumirao je i selektor Dejan Savić.

- Apsolutno ostaje žal što nije bila borba za medalju. Kada se sve pogleda, usponi i padovi, sigurno da će ovo prvestvo biti zapamćeno. Mora da se analizira, zbog pada forme i određenih stvari. Današnja utakmica ako se pogleda u odnosu na prvu sa Amerikom na prvenstvu, bila je različita. Pre svega u ozbiljnijem pristupu, agresivnosti i određenim stvarima u odbrani - rekao je selektor Dejan Savić.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić

Naredna misija za Dušana Mandića i saigrače je Evropsko prvenstvo u Splitu koje se igra od 29. avgusta do 10. septembra.

- Videćemo koliko je ovo dobra naznaka za Evropsko prvenstvo i Split. Prvo mali odmor, pa onda treba da prođe dva meseca priprema da bismo videli. Peto mesto je realnost. Naše je da popravljamo stvari i da gledamo u budućnost. Ova ekipa zaslužuje, može i zna da bude u samom vrhu - zaključio je strateg našeg nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading