Savić doneo RADIKALNU odluku pred start Svetske lige!

Autor:

Sport

20.07.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat sastav tima.

Savić doneo RADIKALNU odluku pred start Svetske lige!

Foto: Starsport

Dejan Savić

Vaterpolisti Srbije u petak u Strazburu započinju takmičenje na Završnom turniru Svetske lige.

Selektor Delfina Dejan Savić odlučio je da podmladi ekipu za predstojeće takmičenje.

On je na spisak uvrstio 16 reprezentativaca, a zbog zdravstvenih razloga selektor nije mogao da računa na Lazara Dobožanova (Radnički) i Vladimira Mišovića (Crvena zvezda).

Spisak igrača: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Milan Bulajić (Valis), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Đorđe Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

- Još ranije smo odlučili da u Strazbur zbog naporne sezone ne vodimo, da odmorimo Strahinju Rašovića, Dušana Mandića, Nikolu Jakšića, Savu Ranđelovića i Đorđa Lazića dok je Branislav Mitrović u Budimpešti, takođe po dogovoru završio akcije za ovo leto. U godini izuzetno zgusnutog kalendara u Strazburu ćemo odigrati sa ovim timom najbolje što možemo,da i ovi igrači osete zajedno ovo takmičenje. Preostali deo ekipe sa golmanima Dobožanovim i Mišovićem će od 21. jula nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo u Splitu.

Srbija će u grupi igrati sa Crnom Gorom (22.7. u 18), Španijom (23.7. u 16) i Australijom (24.7. u 16). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading