INSKEPKCIJA UPALA U KLINIKU "BALANS MEDIKA"! Šokantno saznanje: Ogranak firme za TRGOVINU I SULUGE?!

Autor: Republika

Vesti

20.07.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspekcija Ministarstva zdravlja ušla je u prostorije klinike "Balans medika" i otkrila da je pomenuta klinika zapravo ogranak firme za "spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge" firme KIM EXTRADE DOO

INSKEPKCIJA UPALA U KLINIKU "BALANS MEDIKA"! Šokantno saznanje: Ogranak firme za TRGOVINU I SULUGE?!

Foto: ST/ N. Mutić

Inspekcija je utvrdila da klinika "Balans Medika" nema nikakvu dozvolu da se bavi medicinskim uslugama, te je podneta prijava za prekršajni postupak protiv pravnog lica, saznaje Blic.

Podsetimo, Milan Đurić preminuo nakon što je pao u komu posle posete kiropraktičaru upravo u ovoj klinici.

On je 24. marta ove godine otišao u "Balans mediku" u centru Beograda, da mu nameštaju pršljen "atlas", ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kako se kasnije utvrdilo, tokom tretmana mu je slomljen prvi vratni pršljen, usled čega je ostao nepokretam. Uveden je u veštačku komu a tri i po meseca kasnije preminuo je na ovom Institutu 9. jula. Praktično nije imao nikakve šanse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading