Uhapšena još tri osumnjičena zbog ubistva Srbina u Španiji! SUMNJA SE NA KRIMINALNU MREŽU?

Autor:

Hronika

20.07.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ubistva Srbina Branislava N. (43) i teško ranjavanja Bosanca (41), civilna garda u Španiji uhapsila je još tri osobe.

Uhapšena još tri osumnjičena zbog ubistva Srbina u Španiji! SUMNJA SE NA KRIMINALNU MREŽU?

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Branislava N. (43) i ranjavanju Bosanca (41), tokom pucnjave na parkingu kod brane Rules u Španiji, civilna garda je uhapsila još tri osobe. U ovom trenutku je ukupuno uhapšeno pet osoba koje su osumnjičene za učestvovanje u ovom zločinu. 

Kako navodi španski Ideal, hapšenje prve dvojice osumnjičenih pomoglo je u otkrivanju detalja vezanih za ceo slučaj. 

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje

Pretpostavlja se da su među trojicom poslednje uhapšenih, koji su trebali da budu na sudu, ubica, ali i nalogodavac ubistva 43-godišnjeg Srbina i pokušaja ubistva još jednog 41-godišnjaka. Bosanski državljanin je i dalje na bolničkom lečenju, ali je otpušten sa intezivne nege i nije životno ugrožen - objasnio je španski portal Ideal.

Prema njihovim saznanjima većina od pet uhapšenih ljudi bila je bazirana na Кosta del Solu i radila je kao mafija koja se bavila kriminalnim poslovima koji su navodno povezani sa trgovinom drogom, oružjem i pljačkama kuća.

Te se iz tog razloga i sumnja da je motiv pucnjave zapravo bio jedan od tih kriminalnih poslova. Privedeni su albanske, poljske i srpske nacionalnosti. Sumnja se i da mesto sastanka nije bilo slučajno izabrano. Neki su došli sa Кosta del Sol, a deo drugih iz provincije Granada - piše lokalni medij.

Prema njihovom pisanju, kada su inspektori stigli na mesto zločina u opštini Orgiva nakon pucnjave, pronašli su mrtvu osobu i još jednu osobu koja je zbog ozbiljnosti povreda trebalo da bude evakuisana helikopterom 061. Na licu mesta ostala su dva vozila sa kojih su uzeti otisci prstiju, kao i drugi dokazi koji su pomogli istražiteljima da izvrše poslednja tri hapšenja.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje

Istraga Civilne garde još nije zatvorena i nije isključeno da će biti još hapšenja, pošto se od početka tragalo za četiri osobe iz bande koja je napala dve žrtve - navodi Ideal.

Branislav N. ubijen je u sredu na parkingu u blizini brane Rules. Ubijeni Srbin bio je s još trojicom muškaraca, od kojih je jedan državljanin Bosne koji je teško ranjen u pucnjavi.

Kako su naveli španski mediji, policija smatra da je reč o sukobu dve narko-bande. Ipak Branislavljev rođak rekao je za naše medije da mu se ne sviđa što se on povezuje s kriminalnom. Istakao je da je on držao auto-limarsku radnju i da je u Španiju otišao turistički, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading