Plivačica preživela horor: Drogirali su me u Budimpešti, a onda sam se probudila pored dva muškarca!

Autor:

Sport

07.07.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noge su joj bile pune modrica.

Plivačica preživela horor: Drogirali su me u Budimpešti, a onda sam se probudila pored dva muškarca!

Foto: YouTube printscreen/International Swimming League

Meri-Sofi Harvi

Kanadska plivačica Meri-Sofi Harvi otkrila je da ju je poslednjeg dana nedavno održanog Svetskog prvenstva u Budimpešti neko drogirao.

- Dugo sam se dvoumila hoću li da objavim ovo, ali previše sam ćutala u prošlosti - napisala je Kanađanka u opisu objave na Instagramu, u kojoj je na fotkama ispričala šta joj se desilo.

Sve se navodno dogodilo tokom proslave bronzane medalje koju je osvojila kanadska štafeta 4x200 slobodnim stilom.

- Neko me je drogirao poslednjeg dana Svetskog prvenstva. Jedino čega se sećam jeste da sam se sledeće jutro probudila potpuno izgubljena. Timski menadžer i lekar su bili pored mene. Sećam se slavlja i posle toga ničega. U tih četiri do šest sati imam crnu rupu. Jedino što mogu da kažem jeste da se nikad nisam osećala ovako posramljeno - istakla je Meri-Sofi, pa dodala:

- Kad sam došla kući, mama mi je rekla da izgledam drugačije i tako sam se i osećala. Nisam osećala svoje telo, a kad sam pogledala noge, bile su pune modrica. Prijatelji su mi rekli da su me nosili jer nisam imala svest i možda je to objašnjenje otkud modrice. Ipak, nije me utešilo - zaključila je Kanađanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading