Da li će nadmašiti Klea, Dijaru i Leonarda? Dijabate PREDSTAVLJEN u Humskoj!

Autor:

Sport

07.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iliev je ubeđen da će postati najbolji stranac u istoriji Partizana.

Da li će nadmašiti Klea, Dijaru i Leonarda? Dijabate PREDSTAVLJEN u Humskoj!

Foto: Republika

Dijabate na promociji u Partizanu

Partizan je promovisao napadača Fusenija Dijabatea, a crno-beli smatraju da su njegovim dovođenjem kompletirali ekipu za sledeću sezonu.

- Izuzetno sam zadovoljan što smo gotovo završili prelazni rok, a on tek da je počeo u Evropi, ne sećam se da je jedan klub završio prelazni rok a da sezona nije ni počela, znali smo da nas čeka pakleno leto, da imamo malo vremena, ali krenuli smo jako i uspeli da kompletiramo ono najjače što nam treba - naveo je operativac viceprvaka Srbije Ivica Iliev.

Republika

Foto: Republika

Dijabate promovisan u Humskoj

Iliev veruje da će nekadašnji špic Lestera postati jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana.

- Ja ga zovem 30 sekundi igrač, on zna, to je mala šala, objasnio sam mu šta znači, a to je da očekujemo mnogo, da bude jedan od najboljih naših igrača i u perspektivi da bude jedan od najboljih koji je ikada igrao u našem klubu. Sve pozicije koje su nam bile kritične prošle sezone, verujem da smo uspeli da pojačamo. Ne bih se vodio procentima, ali verujem da ovo može da bude jedan od najboljih timova koje je Partizan imao dugo vremena.

Funkcioner Parnog valjka nije želeo da otkriva detalje transfera.

Mislim da je to poslovna tajna, ali Partizan je napravio spektakularan posao. On je imao ugovor sa Trabzonom i samo zbog odnosa dva kluba, koji su podignuti na nestvaran nivo, su uticali da dođe do ovakvog transfera - podvukao je Ivica Iliev.

Crno-beli takmičenje u Superligi Srbije započinju u subotu od 20 časova gostovanjem Javoru u Ivanjici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading