Srbiji pet medalja na Balkanijadi u Bugarskoj!

Autor:

Sport

29.06.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balkansko prvenstvo za mlade održano je u bugarskoj Albeni od 22. do 26. juna, a mladi reprezentativci Srbije uspeli su da osvoje pet medalja, dve u ekipnoj konkurenciji i tri u dublu.

Srbiji pet medalja na Balkanijadi u Bugarskoj!

Foto: stonitenis.org

Bila je ovo odlična provera za mlade srpske takmičare koji će od 6. do 15. jula u svojoj zemlji igrati Evropsko prvenstvo.

Vicešampioni Balkana i osvajači srebra u ekipnoj konkurenciji su srpski kadeti i juniorke, koji su na putu do finala pružali dobre partije i zasluženo izlazili kao pobednici.

Ipak, obe srpske selekcije u borbi za zlato morale su na megdan Rumuniji koja je opravdala ulogu favorita i osvojila titule.

Foto: stonitenis.org

Radost srpskih sportistkinja na Balkanijadi u Bugarskoj

 

Srpskim juniorima pripalo je peto mesto, a kadetkinjama šesto.

Kada je reč o singlu, na pobedničkom postolju nije bilo igrača iz Srbije, ali su u igri parova uspeli da osvoje srebro i dve bronze. U pitanju su kadetkinje Jana Havela i Maja Vanjo koje su bile drugoplasirane, dok su kadeti Borislav Rajić i Uroš Ninković bili trećeplasirani, kao i Reka Bezeg i Sara Radak kod juniorki, toji na portalu "stonitenis.org".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading