Savić nezadovoljan posle pobede nad Amerima!

Autor:

Sport

21.06.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni trijumf ga nije oraspoložio.

Savić nezadovoljan posle pobede nad Amerima!

Foto: Starsport

Dejan Savić

Vaterpolisti Srbije pobedili su SAD na startu Svetskog prvenstva u Mađarskoj, a svoje impresije nakon trijumfa izneo je selektor naše reprezentacije Dejan Savić.

Imali smo velike oscilacije u prve dve četvrtine. Bili smo izuzetno tromi, mlohavi, primili smo mnogo golova iz igre. Od Olimpijskih igara nismo primili 13 golova, još od Španije i Hrvatske. Ostvarili smo pobedu, a sada sledi pripremni period za četvrtfinale, to je taj deo koga smo rekli da se plašimo. Videćemo na koji način ćemo kroz tih nedelju dana napraviti formuza četvrtfinale - rekao je Savić posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić

Potom je prokomentarisao i rezultat iz grupe B, iz koje će drugoplasirani verovatno igrati sa Delfinima u četvrtfinalu.

- Grčka i Hrvatska su igrali 8:8, oni će, verovatno, da jure gol-razliku. Zavisi za koga. Moramo da se okrenemo nama. Bilo je izuzetno loših momenata, imamo vremena za popravke i u narednom periodu ćemo raditi na tempiranju forme.

Bez obzira na pobedu u derbiju grupe D, selektor Srbije je bio jasan na kraju.

Nikada nisam zadovoljan - zaključio je Savić.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić i Dejan Udovičić

Sa druge strane, selektor Sjedinjenih Američkih Država Dejan Udovičić izneo je svoje utiske.

Čestitam Srbiji, mislim da ni Savić ni ja nismo zadovoljni odbranama, ali prva je utakmica na turniru. Nemam mnogo šta da kažem. Bili su bolji za ta dva - tri gola, mi smo promašivali, a oni su davali. Sve u svemu, ništa novo što nismo očekivali i sa naše i sa njihove strane. Zaluženo su pobedili, a mi se okrećemo narednoj utakmici - istakao je Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading