Navijač Partizana pecnuo Bjelicu, a reprezentativac Srbije mu odbrusio: Kako si GLUP!

Autor:

Sport

21.06.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi NBA šampion u tri reči završio raspravu.

Navijač Partizana pecnuo Bjelicu, a reprezentativac Srbije mu odbrusio: Kako si GLUP!

Foto: Starsport

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica osvojio je šampionski prsten u NBA ligi sa Golden Stejt Voriorsima i prethodnih dana je glavna zvezda na profilima koji se bave igrom pod obručima na društvenim mrežama.

Tako je na stranici "edinenciklopedija" osvanula fotka Bejlice u društvu Stefa Karija, Kleja Tompsona i Endrjua Viginsa, uz opis "Velika četvorka"

Usledio je ogroman broj komentara i lajkova, ali je jedan pratilac odlučio da prokomentariše kako "Beli" nije zaslužan za titulu.

- U ovakvoj ekipi umesto Bjelice i ja bih bio Bjelica - napisao je izvesni Dača koji navija za Partizan (s tim što smo mi malo opismenili njegov komentar).

Međutim, nije dugo čekao na odgovor novog NBA šampiona.

- Kako si glup - poklopio ga je popularni "Profesor".

Republika

Foto: Instagram printscreen/edinenciklopedija

Odgovor Nemanje Bjelice na komentar navijača Partizana

Ko je pobednik u ovoj svađi jasno pokazuje i broj lajkova, pošto se u trenutku pisanja teksta Dačin komentar svideo desetorici Instagram korisnika, dok je odgovor novog NBA prvaka imao 1.179 lajkova.

Inače, srpski as je u proseku na parketu provodio nešto manje od šest minuta u finalnoj seriji, a beležio je 1,8 poena, 1,6 skokova, 0,4 ukradene lopte i 0,2 asistencije po nastupu. Inače, dosta zapaženiji bio je u odbrani gde je "u džep" spakovao Džejsona Tejtuma, prvu zvezdu Bostona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading