Težak pad španskog motocikliste na Velikoj nagradi Nemačke! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene viđene su na trci moto Grand prija za Veliku nagradu Nemačke.

Težak pad španskog motocikliste na Velikoj nagradi Nemačke! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Španski motociklista Pol Espargaro doživeo je težak pad na trci u Sašenringu. 

U početku se činilo da je u pitanju teža povreda španskog motocikliste pošto je nepomično ležao na stazi, ali nakon što su mu pritrčali redari i osoblje oko staze, Espargaro je uspeo da ustane i napusti stazu.

Stepen povreda motocikliste za sada nije poznat, ali treba napomenuti da je ovo bio drugi pad Pola Espargara na trci za Veliku nagradu Nemačke.

 

 

Španski motociklista inače vozi za ekipu Honde, a na ukupnom poretku Moto Grand prija trenutno zauzima 15. poziciju sa 40 osvojenih bodova.

Trenutno na listi najboljih vozača Moto Grand prija, na prvoj poziciji nalazi se Fabio Kvartararo iz Francuske sa 147 poena, sledi ga Aleks Espargaro, brat Pola Espargara koji je doživeo nesreću u Nemačkoj.  sa 125, a zatim slede ITalijan enea Bastianini 94, Žan Zarko iz Francuske sa 91 poenom, dok je trenutno petoplasirani Frančesko Banjaja iz Italije sa 81 osvojenim poenom.

Foto: motogp.com/printscreen

Moto GP lista

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading