DERBI ZA VUKANA! Fenomenalna misija rukometaša Rekreativa i Lavova: DOĐI I BUDI HUMAN!

Autor:

Sport

11.05.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Rekretativa sutra od 19.30 igraju presudnu utakmicu za plasman u Super B ligu Srbije, a dočekuju gradskog rivala, tim Lavova, a u meču u SC Voždovac na Banjici pre svega treba da pobedi humanost.

DERBI ZA VUKANA! Fenomenalna misija rukometaša Rekreativa i Lavova: DOĐI I BUDI HUMAN!

Foto: RK Rekreativo

Derbi za Vukana

Rukometaši Rekreativa i Lavova uključili su se u akciju prikupljanja novca za lečenje Vukana Stoiljkovića, koji boluje od spiralne mišićne atrofije tip 1 i kome je potrebno 2.5 miliona evra kako bi primio najskuplji lek na svetu – Zolgensmu.

Upišite 1239 i pošaljite SMS na 3030

Akciju su podržali i brojni poznati i uspešni sportisti poput Bogdana Radivojevića, Nenada Milijaša, Milana Borjana, Jana Veselog, Saše Ilića, Petra Nenadića, Dejana Savića...

O fenomenalnom humanitarnom činu za portal Republika.rs govorio je i Nebojša Tabak, golman i kapiten Lavova.

Tabak: Titule čoveka su nam ispred titula u sportu, pobedićemo svi zajedno sa Vukanom!

- Ovim putem želim da pozovem sve naše navijače, prijatelje, rivale, ljubitelje rukometa i sve ljude dobrog srca da u četvrtak 12.05. dođi u sportski centar "Banjica" i svojim dolaskom i prilogom podrže humanitarnu akciju prikupljanja novca za dečaka Vukana. Naše ekipe su se takođe u prvom delu sezone sastajale, meč je takođe bio humanitarnog karaktera gde smo uspeli da sakupimo novac za lečenje devojčice Milica Radenković i time svi zajedno izašli kao pobednici.

- Ovom prilikom želeo bih da pohvalim ekipu Rekreativa na fenomenalnoj organizaciji i spektaklu koji naš očekuje u četvrtak na Banjici!

Zato neka na terenu bolji pobedi! 
Dok ćemo svi zajedno pobediti sa Vukanom! 
Titule čoveka su nam ispred titula u sportu!Tekst

Kada govorimo o sportskom delu, Rekreativo mora da pobedu sa najmanje pet golova razlike, ako to ne uradi, u viši rang idu Lavovi.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading