I DŽAROVSKI BI IM POZAVIDEO: Nameštaljka kakva nije viđena u istoriji sporta!

Autor:

Sport

03.05.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka srpskog sporta!!!

I DŽAROVSKI BI IM POZAVIDEO: Nameštaljka kakva nije viđena u istoriji sporta!

Foto: YouTube/Printscreen

Neverovatna scena zabeležena je u srpskom rukometu.

Starije generacije sigurno se dobro sećaju Velibora Džarovskog i njegove "sosobnosti" nameštanja sportskih rezultata, ali ono što se dogodilo i okviru rukomente Prve lige Vojvodije, prevazilazi sve do sada učinjeno na nivou nameštanja.

U ovom takmičenju ekipe Temerina i Rume bore se za plasman u viši rang. S obzirom da su oba međusobna susreta okončana identičnim rezultatom 24:24 i da obe ekipe imaju isti broj osvojenih bodova, o putniku u viši rang odlučivaće gol koeficijent.

Ekipa Rume je savladala fenjeraša, Mokrin rezultatom 47:18, a onda su na scenu stupili rukometaši Temerina i Ravangrada. Temerinci su ostvarili pobedu neverovatnim rezultatom 86:15 čime su se približili ostvarenju želja.

Koliko se sve navedeno mora svrstati u kategoriju "verovali, ili ne", govori podatak da nikada niti jedna rukometna ekipa na zvaničnom meču nije uspela da postigne 86 pogodaka.

Jasno je da će Rukometni savez Srbije i Rukometni savez Vojvodine imati pune ruke posla...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading