ZA ĐORĐEV PRVI KORAK! Humanitarna akcija za dečaka, LICITIRAJTE za rukometni dres Srbije sa potpisima najslavnijih reprezentativaca!

Autor:

Vesti

03.05.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje "Omladina Aranđelovac" u saradnji sa Ratkom Nikolićem i Turističkom organizacijom Aranđelovca, a u sklopu humanitarne akcije "Za Đorđev prvi korak", upriličili su 2. maja aukciju na kojoj su sugrađani imali priliku da pokažu svoju humanost na delu i licitiranjem najvišeg iznosa postanu vlasnici vrednog dresa rukometne reprezentacije Srbije, koji su potpisali naši najslavniji reprezentativci

ZA ĐORĐEV PRVI KORAK! Humanitarna akcija za dečaka, LICITIRAJTE za rukometni dres Srbije sa potpisima najslavnijih reprezentativaca!

Foto: Privatna arhiva/Budi human

Najvišu ponudu dala je Jovana Sujković, direktorka firme u Aranđelovcu, u iznosu od 120.000 dinara i prijatno iznenadila sve učesnike i prisutne vrativši dres ponovo na aukciju. U drugom krugu licitacije, najviša dostignuta ponuda je bila 40.000 dinara, sto će u nastavku aukcije, koja će trajati do 9. maja, biti najniža početna cena.

Republika

Foto: printscreen/Budi human

 

Svoje ponude možete izneti putem Instagram stranice "Omladina Aranđelovac", slanjem poruke u inbox, sve do 9. maja, kada će u 18 časova biti javno proglašena najviša ponuđena suma.

Đorđu Aksiću možete pomoći i slanjem SMS poruke tako što ćete upisati 1205 i poslati na broj 3030.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading