DOMINACIJA: Večiti rival im ništa nije mogao, Partizan je ŠAMPION!

Autor:

Sport

19.03.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda u Subotici je održano Prvenstvo Srbije u veslanju na ergometrima.

DOMINACIJA: Večiti rival im ništa nije mogao, Partizan je ŠAMPION!

Foto: Starsport

Grobari

Šampionski titulu osvojili su veslači Partizana koji su osvojili 129,36 poena. Na drugom mestu je Crvena zvezda sa 76, a na trećem Grafičar sa 53,96 bodova.

Novosadski Danubius 1885 je zauzeo četvrto mesto sa 52,56, Smederevo je bilo peto sa 37,80, a subotički Palić šesti sa 20,44 boda.

Republika

Foto: Veslački savez Srbije

Takmičenje u Subotici

 

- Prvenstvo Srbije na ergometrima je prvi put organizovano u Subotici u Hali sportova u kojoj su uslovi za održavanje ovakvog takmičenja odlični i ovim putem želim da se zahvalim Gradu Subotici na podršci u organizaciji državnog prvenstva. Na ovom takmičenju imali smo prilike da gledamo više od 400 sportista iz 15 veslačkih klubova i dva sportska veslačka udruženja iz Beograda, Novog Sada, Smederava, Subotice, Pančeva, Zrenjanina, Čuruga, Pirota, Srebrnog Jezera i Knića, zatim veterane i rekreativce iz nekoliko klubova gde se trenira na ergometrima, kao i studente univerziteta iz Beograda i Novog Sada i beogradske Vojne akademije. Izuzetno nam je drago što su na ovom državnom prvenstvu učestvovali skoro svi članovi srpske veslačke reprezentacije, među kojima i učesnici Olimpijskih igara u Tokiju prošle godine. Kada svedemo sve utiske, slobodno možemo reći da je takmičenje uspešno održano uz neke, pre svega tehničke i vizuelne novine u organizaciji ergometrijade, koje je ove godine uveo domaćin i time podigao nivo organizacije ovakvog prvenstva sa željom da ubuduće to bude otvoreni šampionat sa prisustvom i takmičara iz veslačkih klubova iz zemalja iz okruženja - izjavio je Vladimir Antić, generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije.

Republika

Foto: Veslački savez Srbije

Takmičenje u Subotici

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading