SKANDAL U PEKINGU: Radnik obezbeđenja izleteo na stazu, takmičenje prekinuto! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna stvar viđena je na Zimskim Olimpijskim igrama u Pekingu...

SKANDAL U PEKINGU: Radnik obezbeđenja izleteo na stazu, takmičenje prekinuto! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Naime, tokom skijaškog takmičenja na stazu je izleteo radnik obezbeđenja koji održava sneg i time je sprečio bugarsku takmičarku Evu Vukadinov da završi trku.

Pojava ovog nezvanog gosta je toliko zaprepastila Evu, da je momentalno izletela sa staze i time završila trku. Kasnije je dobila priliku da ponovi vožnju, ali ona je već bila potpuno indisponirana zbog svega što joj se desilo.

- Ne mogu čak ni da opišem kako sam se osećala posle te prve vožnje. Pomislila sam: Zašto ja? Zašto se to nije dogodilo nijednoj od 30 najboljih devojaka? Da li to uopšte moglo da se dogodi jednoj od njih? - napisala je Vukadinova na Instagramu i dodala:

- Ne znam koji je pravi odgovor na ta pitanja. Sve što znam jeste da sam čak i sa frakturom šake skijala veoma dobro, pre nego što se taj tip pojavio na kapiji. Pokazala sam sebi da sam jaka i da mogu sve - istakla je Eva Vukadinov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading