VELIKA PRAŠINA SE PODIGLA: Zvezda u problemu, kako će se ovo okončati!

Autor:

Sport

07.02.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina podigla se tokom meča vaterpolo Super lige Srbije između Crvene zvezde i Šapca na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović".

VELIKA PRAŠINA SE PODIGLA: Zvezda u problemu, kako će se ovo okončati!

Foto: Starsport

Naime, brojni navijači Crvene zvezde iskazali su svoje nezadovoljstvo angažovanjem crnogorskog trenera hrvatskog porekla Mirka Vičevića. Najvatrenije pristalice crveno-belih najavile su i bojkot svih mečeva ovog kluba dok god se Vičević nalazi na klupi.

Tim povodom, reagovao je i Vaterpolo savez Srbije u čijem saopštenju stoji:

- Vaterpolo savez osuđuje i ograđuje se od događanja na utakmici između Crvene zvezde i Šapca. Кao i uvek apsolutno smo protiv svih podela u sportu bilo da su političke, nacionalne. Verske ili neke druge prirode. Otvoreni smo za sve. Smatrajući da je sport opšte, zajedničko dobro svih i onih koji se njime bave i onih koji u njemu, posmatrajući ga, uživaju. Tim povodom Vaterpolo savez Srbije će pokrenuti disciplinski postupak protiv odgovornih lica verujući da se takvi događaji više neće ponavljati - kaže se u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije.

 

 

Vičević je rođen u Kotoru u hrvatskoj porodici. Predsednik je Hrvatskog građanskog društva Crne Gore. Svojevremeno je bio najbolji vaterpolista sveta, sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988, a zatim je radio kao trener kotorskog Katara i mlađih kategorija Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading