(NE)MOGUĆA MISIJA: Srpski „dan D“!

Autor:

Sport

28.01.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska futsal reprezentacija u dva uvodna kola Evropskog prventva u Holandiji pretrpela je isto toliko poraza. Bolji od pulena selektora Dejana Majesa bila je na startu turnira najbolja svetska futsal selekcija, ekipa Portugala, ali je mnogo više od tog poraza zaboleo iznenađujući debakl od selekcije Ukrajine rezultatom 1:6.

(NE)MOGUĆA MISIJA: Srpski „dan D“!

Foto: Starsport

Večeras na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu srpske „majstore igre na petoparcu“ očekuje meč poslednjeg, trećeg kola grupne faze protiv selekcije Holandije, domaćina evropske futsal smotre.

„Orlovima“ je za plasman u četvrtfinale neophodan trijumf od najmanje devet golova razlike i da u drugom duelu „Grupe A“ u Groningenu, Portugal savlada selekciju Ukrajine.

Duel između Holandije i Srbije na programu jevečeras od 20:30 časova, a ljubitelji futsala meč mogu pratiti na RTS-u 2. Otežavajuća okolnost za našu ekipu je činjenica da je u Holandiji okončan lokdaun, pa će se na tribinama amsterdamske arene naći i domaća publika koja će sigurno biti motiv više holandskim futsalerima kako bi obezbedili plasman u dalji tok takmičenja.

Pred odlučujući meč, selektor Dejan Majes je izjavio:

- Ukrajina je za nijansu kvalitetniji protivnik od Holandije, ono što sam postavio kao cilj – Srbija ne zaslužuje da ode sa tri poraza kući. Jednostavno, to nije Srbija! Moramo da igramo koliko god je teško i sad delovalo sve neizvodljivo, slažem se da je mnogo teško i neizvodljivo. Jurimo plus devet razlike, mi smo na minus pet, Ukrajina je na plus četiri. Moramo da pobedimo: ne znam kako, ne znam šta ćemo uraditi, ne znam gde ćemo naći motiv, ali moramo od početka da igramo za gol: 1:0, 2:0, 2:1, 3:1, 4:1… Gde će se završiti, videćemo. Moramo da iščupamo maksimum, nismo navikli ljude koji nas prate i podržavaju na ovako loše izdanje i ne smemo da dozvolimo ni približno loše protiv Holandije – istakao je selektor Dejan Majes.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading