KAPITEN OPTIMISTIČKI: Ne igramo za treće mesto u grupi, hoćemo da pobedimo i Hrvatsku i Francusku!

Autor:

Sport

14.01.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije uspešno su startovali na 15. evropskom šampionatu u rukometu. U "Pik Areni" u Segedinu, Orlovi su savladali selekciju Ukrajine i time potvrdili povratak u vrh evropskog rukometa.

KAPITEN OPTIMISTIČKI: Ne igramo za treće mesto u grupi, hoćemo da pobedimo i Hrvatsku i Francusku!

Foto: Tanjug/AP

Mijajlo Marsenić

Nakon susreta sa Ukrajincima, kapiten srpskih rukometaša, Mijajlo Marsenić, se osvrnuo na predstojeći meč i "balkanski klasik" sa selekcijom Hrvatske:

- Hrvatska? Zašto ih ne bismo dobili? Nismo došli ovde da igramo za treće mesto u grupi, nego da napadnemo prvo. Rekao bih da je u utakmici sa Hrvatskom sve moguće. Došli smo ovde da pobedimo i Hrvatsku i Francusku. Ova ekipa ima taj kvalitet - rekao je Marsenić i dodao:

- To nije utakmica koja je više od igre, već je utakmica kao i svaka druga. Mnogo nas je već igralo sa njima ko zna koliko puta. I van terena se dobro poznajemo, znamo kako igramo i svaki normalan čovek shvata da je ovo samo jedna utakmica na Evropskom prvenstvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading