MIHAEL ŠUMAHER NIJE SA NAMA: Veliki prijatelj legendarnog vozača RASPLAKAO PLANETU!

Autor:

Sport

07.09.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki prijatelj Mihaela Šumahera Žan Tod se ponovo oglasio o stanju legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera i rasplakao planetu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mihael Šumaher

Uskoro će izaći dokumentarac o Mihaelu Šumaheru, a o njegovom zdravstveno stanju smo sporadično dobijali informacije od 2013. godine kada je doživeo nesreću na skijanju.

Bilo je očekivano da je sedmostruki šampion Formule 1 u nesvesnom stanju, a sada je to potvrdio Žan Tod potresnim rečima.

Nekadašnji šef Ferarija je pružio podršku Šumaherovoj supruzi Korini koja brine o njemu skoro osam godina.

Republika

Foto: twitter.com/Formula 1

Mihael Šumaher, detalj iz dokumentarca

- Ona je sjajna žena, proveo sam s njom mnogo vremena od nesreće. Nije očekivala da će voditi porodicu, ali se dogodilo i nije imala izbora. Verujem joj, a i ona veruje meni - ispričao je Tod, pa dodao:

- Zahvaljajujući radu njegovih lekara i saradnji sa Korinom, koja je htela da Mihael preživi, on je preživeo, ali s posledicama. On trenutno nije sa nama. Ali kada ozdravi, odgovoriće na sva pitanja- rekao je Tod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zašto

08.09.2021 07:01

Zašto ga muče i drže tolike godine u stanju biljke? Koja je svrha, osim sebičnosti i bolesne želje za kontrolom, držati čoveka skoro 9 godina u stanju vegetacije, da nije ničega svestan niti komunicira? Imao sam prijatelja koji je došao u takvo stanje posle moždanog udara i ne bi takav "život" poželeo nikome. U ime humanosti pustite čoveka da mirno ode i pamtite ga kao velikog čoveka a ne da ga pamtimo po ovoj agoniji.