TERZIĆ POSLE POBEDE NAD FRANCUSKOM: Motiv više će odlučiti pobednika u polufinalu!

Autor:

Sport

01.09.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Zoran Terzić je prokomentarisao pobedu nad Francuskinjama, i pritom najavio žestok okršaj sa Turkinjama u polufinalu Evropskog prvenstva.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Terzić

Terzić nije siguran koji je tačno razlog sporijeg početka našeg tima.

- Utakmica nije bila neizvesna uopšte. Da li impresionirane atmosferom, da li uplašene zbog četvrtfinala slabo je izgledala naša igra. Kasnije, kada smo osvojilI drugi set, sve je došlo na svoje mesto- rekao je Terzić.

Osvrnuo se i na predstojeći duel sa Turskom.

Republika

Foto: Starsport

 

- Dugo godina ‘ratujemo‘ sa njima. Svake godine praktično igramo u završnicama. Izuzetno dobra ekipa, sastavljena od dobrih igrača i sa dobrom klupom. Još jedan detalj je tu važan - želja i motiv. One će biti motivisane da dođu do tog zlata koje nemaju, a koje im je izmaklo zamalo nekoliko puta- poručuje Terzić.

- Njihov trener poznaje dobro naše igračice, kao što ja poznajem turske. Neće biti tu iznenađenja, već ko će bolje ispoštovati dogovoreno- dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading