IVANA SELAKOV NIKAD BRUTALNIJA PREMA LUKASU: Estradni rat ne prestaje da BUKTI!

Autor:

Zabava

01.09.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas i Ivana Selakov su u sukobu, a na Acin komentar Ivana je brutalno odgovorila!

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Aca Lukas i Ivana Selakov ne prestaju da se raspravljaju

Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov i povlačenjem spota za njihov poslednji duet "Svatovi" s Jutjuba.

Naime, kako prenosi "Kurir", pevačica je optužila Lukasa da ju je prevario, kako materijalno tako i moralno, dok je njegov producent Saša Mirković rekao da im je Ivana ostala dužna čak 21.000 evra.  

 

 

- Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspešnih stvari smo napravili do sada. Nisam hteo da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpevamo zajedno. To je moja stara pesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist- rekao je Lukas, koji je u početku ćutao,za "Kurir"

 

 

Za naš portal "Republika.rs" oglasila se i Ivana Selakov povodom ovoga i rekla:

- Ne ulazim u estradni mulj. Šta sam imala-rekla sam! Moja karijera je bez skandala bila ceo život i tako će i ostati. Da sam htela skandale i slično, odavno bih se takvim stvarima bavila. Mogu samo da izjavim da nikome ne dugujem ni dinar i to je jedina istina! Savest mi je čista, svako ko me poznaje zna ko sam i kako poslujem-najpoštenije moguće. Jedino nije fer što mediji uvek stanu na stranu negativaca, ali ja sam sigurna u sebe i svoje stavove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading