VLAHOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Dao sam jedan, mogao sam više!

Autor:

Sport

01.09.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije u prijateljskoj utakmici u Debrecinu pobedila je selekciju Katara 4:0, a jedan od strelaca bio je napadač Fiorentine Dušan Vlahović koji je izneo svoje utiske posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Mladi fudbaler bio je zadovoljan posle ubedljivog trijumfa...

- Otvorili smo rano utakmicu što je bilo najbitnije, na kraju smo slavili sa 4:0, a moglo jei ubedljivije. Nema veze, važna je pobeda, dobro smo istrčali, dobro stajali… Nadam se da ono što sada nije ušlo da će da uđe u sledeće dve utakmice- rekao je Vlahović za "Sportklub".

Vlahović je otkrio koliko mu pogodak u reprezentativnom dresu znači.

- Napadačima svaki gol mnogo znači, postigao sam jedan, a mogao sam i više. Neka uđe kada bude trebalo- dodao je reprezentativac Srbije i osvrnuo na "makazice" koje su mogle da završe u protivničkoj mreži.

- Jeste… Malo je verovatno da takav udarac završi u mreži, ali ovo ostalo je trebalo da pogodim. Bilo bi lepo da je lopta ušla u gol, pogledaću snimak. Nemamo za čim da žalimo. Vraćamo se za Beograd, da se prirpemimo i odmorimo za Luksemburg. Nadam se punom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Peca

03.09.2021 18:26

Dečko, da si bio manje sebičan, možda bi još neko dao još neki gol.