BRUTALNA PROZIVKA NA RAČUN OLIMPIJACA: Džaba su najbolji kad su na NIVOU ZADRUGE!

Autor: Republika

Sport

12.08.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operska pevačica Gordana Tomić je isprozivala način na koji je organizovan doček za srpske olimpijce.

Republika

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Doček olimpijaca

Srbija je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila rekordnih devet medalja, što je veliki uspeh za domaći sport. Tim povodom su država i grad Beograd organizovali tradicionalni doček u Skupštini grada, a tom prilikom je okupljene zabavljala pevačica Milica Todorović.

Ona je otpevala pesmu "Moje zlato" koja se orila među vaterpolistima nakon osvajanja zlatne medalje, međutim, pojedinci na društvenim mrežama smatraju da ovakva muzika nije bila prikladna za jedan tako svečani doček. 

Jedna od njih je i operska pevačica Gordana Tomić koja smatra da je to "vašarska muzika" i da nije prikladna za ovakvu vrstu manifestacija.

 

 

"Rusi su svoje sportiste pozdravili himnom i klavirskim koncertom Čajkovskog, koji je pratio osvajače zlatnih medalja na Igrama. A mi? Vašarskom muzikom. Niko od naših sportista, a sigurna sam i većine okupljenih, nije zasluzio to poniženje", napisala je na Tviteru.

"Da li si realna, pa oni to vole", napisao joj je jedan od korisnika ove društvene mreže.

"Ako je tako, džaba im odličja najboljih na svetu kad su mentalno na nivou Zadruge", poručila je opet Gordana.

"Pa jesu većinom na nivou Zadruge, ali to ne umanjuje njihove sportske uspehe, potpuno i očekivano za nekog takvog", poručio joj je isti korisnik.

"Niko ne kaže da treba da slušaju klasiku, ali ni vašarsku muziku. Doček mora da bude dostojanstven, a posle mogu da zaginu na splavu s kim hoće. To je njihova stvar. Doček je državna stvar. Zato pominjem Ruse", dodala je Gordana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Đoka

12.08.2021 10:09

Operska pevačica Gordana Tomić se ponaša kao ameba kojoj ništa nije jasno. Nisu sve operske pevaljke umjetnice. Zavidna što ona nije pjevala.

Odgovori 14 1
Biljana

12.08.2021 21:06

@Đoka Tamo gde je Gordana pevala ti nisi ni nogom kročio, niti si čuo za te koncertne dvorane širom sveta, a koliko je ovacija dobila, džaba ti je pričati, jer ne razumeš. Ona ni u jednom trenutku nije rekla da je trebalo da peva operski pevač ili da se pušta klasika, ali svakako je potpuno u pravu kada kaže da je ovaj najcrnji šund neprimeren za nešto što organizuje država, pogotovo kada je povad tako snažan. Ako je neko ameba ovde, onda si to ti, jer, sudeći po tvitu, Gordani je sve jasno.

Odgovori 1 12
Penzioner Pera

13.08.2021 13:56

@Biljana - Ne dirajte mi mojega Djoku.

Jelena

13.08.2021 17:06

@Biljana - Gordano, ti li si?