PROLOMILO SE ''TI MOJE ZLATO'' BEOGRADOM: Milica Todorović na balkonu dočekuje NAJBOLJE!

Autor:

Zabava

10.08.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović ispunila je obećanje i dočekala naše najbolje sportiste iz Tokija koji su napravili zavidan rezultat osvojivši devet medalja, više nego na prošlim igrama koje su bile održane u Riju. S obzirom na to, da je njen čuveni hit obeležio ovogodišnje Olimpijske igre, ona ga je otpevala na balkonu Skupšine grada Beograda u čast srpskim sportistima.

Republika

Foto: Starsport

Milica Todorović

Tokom dve nedelje Olimpijskih igara na terenu svih naših sportova čula se pesma ''Ti moje zlato'' Milice Todorović, odbojkašice su se zagrevale uz nju, a vaterpolisti proslavili svoje drugo uzastopno zlato. 

Večeras je doček naših olimpijaca, a Milica Todorović ih je sačekala sa građanima Srbije i sa balkona Skupštine grada Beograda otpevala  sa svima u glas svoju čuvenu hit pesmu ''Ti moje zlato'' i atmosferu dovela do usijanja.

Pevačica je nedavno rekla da oseća neopisivu sreću što je pesmom bila uz naše reprezentativce i da bi im rado uživo otpevala na dočeku pesmu i sa njima proslavila sve medalje koje su osvojili za Srbiju.

Kako je izgledala atmosfera na dočeku pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

12.08.2021 09:29

Kakva prostacka pesma za docek. Ko je odlucivao o tome? Goran Vesic, primitivna estetika u kompletu.