SRBIJA U EKSTAZI: Zlatni vaterpolista iz Tokija, ipak, NE IDE u penziju?

Autor: Republika

Sport

11.08.2021

21:12

Vaterpolisti Srbije osvojili su Olimpjiske igre u Tokiju, a sedmorica zlatnih Delfina najavila su odlazak u reprezentativnu penziju.

Tanjug/AP

Vaterpolisti Srbije

Ipak, nekoliko dana nakon finalne utakmice u Tokiju golman Branislav Mitrović možda neće završiti reprezentativnu karijeru.

On je nakon finala OI sa Grčkom naveden kao jedan od sedmorice za koju je to bio poslednji meč kada je selekcija Srbije u pitanju.

- Ta odluka se ne nalazi kod mene. Ne osećam se umornim i zasićenim, prepustio bih to selektoru, zna se ko se pita - izjavio je Mitrović.

Dakle, postoji šansa da Mitrović ostane u nacionalnom timu, dok će Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović i Gojko Pijetlović u zasluženu reprezentativnu penziju.

Komentari (1)

Loading
a fudbaleri

11.08.2021 23:19

nego ne vidjeh fudbalere na doleku osvajača zlatnih medalja .. bravo za mladu damu u sve junake vaterpoliste i Milicu naravno 🙂 za sve njih da se izvajaju murali od najboljeg kamenstruganika iz Mionice o trošku fudbalera koji još zilion godina neće osvojiti ništa. Mislim pitam za druga ne za mene.