MUKE ISUSOVE: Hrvat sa TEŠKOM povredom srušio Srbiju!

Autor:

Sport

31.07.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i otkrio detalje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Paulo Obradović

Hrvatski vaterpolo reprezentativac Paulo Obradović bio je sa četiri gola jedan od najzaslužnijih za trijumf "barakuda" nad "delfinima" u grupnoj fazi Olimpijskih igara.

Hrvat je duel odigrao sa teškom povredom rebara, a nakon susreta je otkrio da se suočavao sa velikim bolom u prestonici Japana.

Bol je teška i nezgodna, neprestana, ali stručni tim radi sve da me osposobi za utakmice. Trebaće mi duže da se oporavim, ali stisnuću se do kraja turnira. Možda selektor odluči jednu utakmicu da igra bez mene - rekao je Obradović, pa se još jednom osvrnuo na neočekivani poraz Hrvatske od Australije.

Ušla nam je nesigurnost nakon Australije, poljuljali smo se, ali nakon Crne Gore smo stisnuli zube jer smo videli da smo dobri, da je ono bio loš dan. Danas je bilo odlično, sve smo ispoštovali, s Markom na golu, bili smo raznovrsni u napadu... Srbija je olimpijski pobjednik pa možemo biti zadovoljni. Na turniru ima uspona i padova, izuzetno smo zadovoljni nakon onog šoka - dodao je Paulo Obradović.

Podsećanja radi, u poslednjem kolu grupne faze, Hrvati će odmeriti snage sa Špancima, dok se Srbija sastaje sa Crnom Gorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading