NOVAK NA IVICI SUZA POSLE KRAHA: Došao sam ISCRPLJEN u Tokio! RASPALA mi se...

Autor: Tanjug

Sport

30.07.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković bio je razočaran posle poraza u polufinalu singla i miks dubla na Olimpijskim igrama U Tokiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča sa Zverevim

Ðoković je danas prvo izgubio od Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu singla, potom i u paru sa Ninom Stojanović nije usepo da izbori finale miksa.

- Ne znam šta bih vam rekao. Raspala mi se igra, on je doprineo tome. Servirao je fenomenalno, nije grešio uopšte. Sa druge strane, ja sam stao. Dao sam njemu da napada, nisam imao nikakve poene na prvom servisu. Slab procenat prvog servisa, na ovom nivou, sa pritiskom OI, igranja za svoju zemlju... Šta da se radi... - rekao je Ðoković srpskim novinarima u Tokiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nina Stojanović i Novak Đoković posle poraza u polufinalu

Ðoković će u subotu igrati dva meča za bronzu.

- Ja na OI nisam došao svež, to je prva stvar i onda sve što mi se dešavalo ovih dana me iscrpelo. Došao sam izuzetno iscrpljen emotivno, ali sam došao motivisan sa željom da donesem medalju svojoj zemlji. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću bar jednu iskoristiti - zaključio je Ðoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mi smo zadovoljni

30.07.2021 17:28

ma da nam je ŽIV I ZDRAV