DEČKO, SMIRI SE: Đokovićev rival POTPUNO ODLEPIO kad je čuo da igra protiv najboljeg tenisera sveta!

Autor:

Sport

22.07.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi Novakov protivnik na OI u Tokiju Ugo Delijen nije imao sreće na žrebu, ali Bolivijac kaže da će ispuniti svoj sam samim tim što će odmeriti snagu sa najboljim teniserom sveta!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ugo Delijen

Delijen je u velikoj euforiji pred duel sa Đokovićem pošto ga smatra naboljim svih vremena.

- Neki kažu da je 'loša sreća' to što sam u prvom kolu za protivnika dobio prvog tenisera sveta. Razmislio sam i sada kažem, na OI sam došao u poslednjem trenutku kada nisam ni pomislio da ću uopšte učestvovati, i ispostavilo se da sada ispunjavam svoj maksimalni san!- napisao je na Tviteru Ugo Delijen koji od uzbuđenja ne zna šta ga je snašlo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ovo što mi se događa nikada u životu neću zaboraviti! Hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu. U slučaju da je nešto nedostajalo to bi zaista bilo ludo, igram protiv najboljeg na svetu, jednog od najboljih u istoriji, za mene najboljeg i u budućoj istoriji tenisa i to u njegovom najboljem trenutku- poručio je i bolivijski teniser i za kraj upitao:

- Vraćam se sad na početak i pitam vas: 'Da li je to loša sreća?'. Za mene je to najbolji san mog života! I najlepše od svega je videti zastavu svoje zemlje ovde. Takmičiti se i deliti život sa najboljim sportistima sveta - zaključio je Bolivijac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading