PRO REKO ŠAMPION EVROPE: Vanja Udovičić URUČIO pehar italijanskom gigantu i poručio da je Srbija zemlja sporta!

Autor:

Sport

05.06.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uručio je pobednički pehar Vaterpolu klubu “Pro Reko“ pobedniku F8 turnira Lige šampiona u vaterpolu koji se održao u Beogradu.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta
Ekipa Pro Reka

- Velika je čast što je Beograd dobio organizaciju Lige šampiona u vaterpolu i veoma sam ponosan što smo organizacijom ovog turnira još jednom pokazali da svako dobijeno domaćinstvo koristimo da lestvicu organizacije podignemo na viši nivo. Uveren sam, da smo, kao i mnogo puta do sada, dokazali da sa opravdanjem nosimo epitet zemlje sporta i najboljih domaćina! Ministarstvo omladine i sporta nastaviće da pruža punu podršku organizaciji najvećih sportskih takmičenja u našoj Srbiji, zemlji koja sport živi i slavi - izjavio je ministar Udovičić.

Srpska prestonica biće domaćin ovog prestižnog takmičenja i naredne dve godine. Inače, Udovičić je svojevremeno kao vaterpolista i sam osvojio ovaj pehar!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading