HRVATI POTPUNO POBESNELI: Hari Kejn PROZVAO Kockaste!

Autor:

Sport

06.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje za manje od nedelju dana, a jedan od najvećih favorita da stigne do kontinentalnog pehara biće fudbalska reprezentacija Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Engleze će u pohodu na evropski tron voditi jedan od najboljih fudbalera sveta, Hari Kejn.

Nadam se da mi majka neće zameriti što otkrivam njene godine, ali ona je rođena 1966. Otac mi je rođen 1964, dakle imao sam dve godine kad je Engleska osvojila Svetsko prvenstvo. Već jako dugo čekamo i na nama je da te stvari ispravimo. Svoju ću karijeru smatrati promašenom ako ne budem sa Engleskom osvojio neki veliku titulu – rekao je Hari Kejn, a onda se osvrnuo na najjače reprezentacije Evrope i nije rekao ni reč o Hrvatima, aktuelnim vicešampionima sveta.

Ima odličnih ekipa– Francuska, Belgija, Nemačka, Španija, Italija, Portugal – i za osvajanje titule će biti potrebno pobediti neku od njih. To je izazov. Ali znam i da nijedna od njih ne želida igra sa nama - zaključio Hari Kejn i ozbiljno naljutio Hrvate, što se može videti po naslovima na njihovim portalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading