BIĆU NEPORAŽENI UFC PRVAK SVETA! Ekskluzivno, Todorović obećava POJAS!

Autor:

Sport

09.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fokus mi je uvek na narednoj borbi, ali da ne verujem da ću biti najbolji, ne bih se ni bavio MMA, kaže popularni Grom za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Todorović "u akciji"

Srbija polako ali sigurno krči put ka planetarnoj sili u MMA, najkrvavijem i najbrutalnijem sportu, gde mesta ima samo za najbolje, najspremnije i najjače. Van oktagona odmeren, lepo vaspitan, bez ijedne ružne reči o protivnicima, Duško Todorović (26) krupnim koracima grabi ka samom vrhu i za Srpski telegraf najavljuje da će u budućnosti biti UFC šampion u srednjoj kategoriji (do 84 kilograma).

Popularni Grom, koji je još kao dečak došao iz Herceg Novog u Beograd, ima 10 pobeda u isto toliko profesionalnih borbi, a ako 16. januara u Abu Dabiju savlada takođe neporaženog Puhaelea Sorijana (7-0), pokazaće da je s pravom dobio atraktivan nadimak od Amerikanaca.

Fjodor uzor od malih nogu

Dušku Todoroviću uzor su roditelji, a kada je reč o MMA sportu, ugleda se na Fjodora Jemeljanenka (44).

- Imao sam čast da upoznam Rusa, velikog prijatelja Srbije, koji je često obilazio našu zemlju i manastire. Njegova smirenost, koju je posedovao pre borbe i u toku nje, izdvajala ga je od ostalih boraca i u vreme kada se takmičio, bio je najbolji ambasador MMA sporta. Nikada niste mogli kod njega da vidite ili čujete da na neki način omalovažava protivnike - zaključio je Grom.

- U svaku borbu ulazim sa namerom da pobedim, učiniću sve da tako bude i narednog vikenda na Fajt ajlendu. Sve što radim, sva odricanja i treninzi su podređeni mom krajnjem cilju, a to je da budem UFC šampion sveta i da ostanem neporažen u oktagonu. Da ne verujem u sebe, ne bih se ni takmičio u MMA sportu. Naravno, dug je i nepredvidiv put do pojasa, ali na duže staze stremim ka tome - kaže Todorović za Srpski telegraf.

Duško je, dok su njegovi vršnjaci izlazili u noćne klubove i provodili se, uporedno naporno trenirao i školovao se, pa je danas kompjuterski stručnjak.

- Završio sam školovanje za informacione tehnologije. Taktika i strategija su veoma važan deo u UFC, tako da je obrazovanje i te kako lepa prednost u sportu - istakao je Todorović i čitaocima našeg lista poželeo srećan Božić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading