POTVRĐENO: Ibrahimović STIŽE na "Marakanu"!

Autor:

Sport

31.12.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Milana Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović, centarfor Milana, uspešno se oporavlja od povrede lista, saopštio je lekarski tim "rosonera".

Šveđanin će se sigurno vratiti na teren 18. januara na susretu Serije A protiv Kaljarija, a moguće je da će zaigrati i nedelju dana ranije.

Podsetimo, "Ibra" je poslednji put igrao za sedmostrukog prvaka Evrope 22. novembra u pobedi nad Napolijem od 3:1, kada je bio dvostruki strelac.

Kako je saopšteno, on će napasti tim sa Sardinije, tačno mesec dana uoči prvog okršaja sa Crvenom zvezdom u okviru 1/16 finala Lige Evrope, a utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se 18. februara. Revanš je nedelju dana kasnije na "San Siru".

Švedski internacionalac se prošle zime vratio u Milan i sa deset prvenstvenih golova najzaslužniji je što su "rosoneri" na čelu italijanskog šampionata nakon 14 odigranih kola.

Ostaje još samo da se vidi da li će UEFA, ali i epidemiološka situacija dozvoliti prisustvo "Delija" na meču decenije na "Marakani", što bi bila velika pomoć za crveno-bele uoči okršaja sa velikanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading