PODRHTAVA "MARAKANA": Kinezi poslali PUN DŽAK para za Pavkova, iz Zvezde stigao EKSPRESAN odgovor!

Autor:

Sport

31.12.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata sudbina srpskog napadača.

RepublikaFoto: Starsport
Junak pobede Zvezde nad Liverpulom - Milan Pavkov

Milan Pavkov, centarfor Crvene zvezde, ima dozvolu kluba da napusti Ljutice Bogdana ove zime, u slučaju adekvatne ponude, a jedna je stigla iz Kine.

Kako saznaje "Mocartsport", gorostasnog napadača silno je želeo tamošnji drugoligaš Čengdu Beter Siti, koji je spreman da plati 700.000 evra na ime obeštećenja.

Ipak, čelnici aktuelnog srpskog šampiona su to odbili, jer planiraju da zarade bar milion evropskih novčanica prodajom 26-godišnjaka, što Kinezi nisu želeli da izdvoje.

Pavkova je, navodno, u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu čekao i višemilionski ugovor, ali će on sačekati opciju koja zadovoljava sve tri strane.

Podsetimo, on je bio heroj istorijske pobede nad Liverpulom u grupnoj fazi Lige šampiona (2:0), ali je kod trenera Dejana Stankovića u drugom planu, pa je rastanak već u januaru sve izvesniji. Crveno-beli su mu već spremili reprezentativnu zamenu, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading