"DELIJE" DOBILE NOVOGODIŠNJI POKLON: Mrkela saopštio SJAJNU VEST navijačima Zvezde!

Autor:

Sport

30.12.2020

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred praznike.

RepublikaFoto: Telegraf/DraganKadić
Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, najavio je na tradicionalnoj manifestaciji "Crveno-belo veče" da će se aktuelni srpski šampion ravnopravno suprotstaviti Milanu u 1/16 finala Lige Evrope.

- Završena je još jedna uspešna kalendarska godina, u kojoj smo osvojili treću uzastopnu titulu prvaka Srbije, što je tek treći put u istoriji Crvene zvezde da se tako nešto desi. Takođe je ostvaren i drugi cilj koji smo postavili, kvalifikovali smo se u grupnu fazu Lige Evrope i sa rekordnih 11 bodova smo zauzeli drugo mesto u grupi, prezimeli smo u Evropi i na proleće ćemo igrati veliki dvomeč sa Milanom. Ovo je godina u kojoj smo pomerali granice i u kojoj smo afirmisali veliki broj mladih igrača. U jednom trenutku na utakmici protiv Rada imali smo sedam igrača mlađih od 21 godine na terenu - počeo je Mrkela.

Početak 2020. godine obeležila je rokada na klupi crveno-belih. Dejan Stanković je zamenio Vladana Milojevića, ali se to nije negativno odrazilo na učinak ekipe.

- Pokazao je Dejan Stanković da uz uspešnu igračku karijeru, može da da gradi i uspešnu trenersku karijeru i sa njim smo ove godine pomerili mnoge granice kada je u pitanju rezultat u našem klubu.

 

Za kraj, Mrkela je poslao važnu poruku navijačima uoči dvomeča sa Milanom.

- Ostaćemo na ovom putu, ciljevi će nam ostati isti. Želimo da osvojimo i četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije, što će biti ptvi put u istoriji Crvene zvezde da se tako nešto desi. Verujem da u dvomeču protiv Milana možemo da pružimo dve dobre utakmice i da se na pravi način predstavimo Evropi u duelima protiv velikana kakav je Milan. Posle ove uspešne kalendarske godine čekaju nas novi izazovi, a ja svim navijačima Crvene zvezde želim srećnu Novu godinu i božićne praznike - zaključio je Mitar Mrkela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading