POTRES U REGIONU: Hrvat zabio NOŽ u LEĐA Srbinu!

Autor:

Sport

26.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna vest u komšiluku.

RepublikaFoto: printscreen
Goran Šprem

Legendarni rukometaš, a sada iskusni trenerski vuk Veselin Vujović (59) jedan je od kandidata za mesto novog selektora rukometne reprezentacije Hrvatske. Ipak, srpski stručnjak koji je sa Slovenijom 2017. napravio veliko iznenađenje i osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu nema veliku podršku iz komšiluka, a prvi je o tome govorio bivši hrvatski as Goran Šprem (41).

- Mislim da su njegovi trenerski kvaliteti jednaki nuli. Vujović je bio najbolji igrač sveta, za to kapa do poda. Međutim, ne želim mnogo da pričam o njegovim trenerskim kvalitetima. Moje subjektivno mišljenje jeste da je on zaista marginalan lik u hrvatskom rukometu iako je imao razne uloge, a mnoge i nije zaslužio - rekao je bivši olimpijski i svetski šampion sa "kockastima".

RepublikaFoto: Starsport
Srpski strateg Veselin Vuhović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Taribo West

26.12.2020 07:01

Stvarno sramota za izjavu! Bio je vrhunski rukometaš, kao trener verovatno nije vrhunski, ali je imao nekoliko vrhunskih rezultata i reći da su njegovi trenerski kvaliteti ravni nuli je u najmanju ruku maliciozni. Verovatno mu smeta što je Srbin...