KAPITEN SRBIJE POSLE ŠOKANTNIH VESTI: Sedimo u sobama i čekamo...

Autor:

Sport

04.12.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske rukometašice Kristina Graovac i Marija Agbaba bile su pozitivne na testiranju na koronavirus, a do novog testiranja sutra kompletan tim biće u izolaciji, u svojim sobama.

RepublikaFoto: RSS
Kapitenka Srbije

Po pravilima higijenskog koncepta EHF EURO 2020, reprezentacija Srbije će biti testirana sutra, 5.12, u jutarnjim časovima.

Do dobijanja negativnih rezultata na COVID-19 svi članovi delegacije ostaju u izolaciji u svojim sobama.

Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šlezak izjavila je da u ekipa prisutan optimizam uprkos problemima sa koronavirusom.

 

- Sedimo u sobama, čekamo i trudimo se da na sve gledamo pozitivno. Imamo ceo dan utakmice na televiziji pa možemo da gledamo. Igramo malo karte, pogleda se i po neki film. Devojke odrađuju trening aktivacije svako u svojoj sobi, jer ne smemo da izlazimo ni u hodnik. Iako nije laka situacija, u svakom smislu gledamo da ostanemo optimistične i spremne za prvu utakmicu- rekla je Krpež Šlezak za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Zbog celokupne situacije je utakmica prvog kola Evropskog prvenstva u Danskoj protiv Holandije pomerena za subotu, 5. decembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading