KAKAV KRAJ GODINE U SVETU BOKSA: Polse Tajsona i Džošue, NA PROGRAMU ISTINSKI SPEKTAKL!

Autor:

Sport

17.12.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanelo Alvarez bez sumnje je jedan od najboljih boksera u istoriji, ali će u subotu pokušati da ga testira sjajni Britanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanelo Alvarez spreman je za sledeći korak na putu ka osvajanju svih titula u svojoj kategoriji!

Za one koji nisu upoznati sa likom i delom sada već legendarnog Meksikanca, Alvarez ima misiju da drži svaku titulu u svojoj težini na svetu.

Shodno tome, ne čudi informacija da je pored svih mogućih opcija izabrao Kaluma Smita, WBA i "Ring" šampiona.

Naravno, nije Kanelo izabrao Britanca samo zbog titula, već zato što smatra da bi kao veći i jači borac mogao da mu predstavi izazov.  

- On je prvi na rang listi u super-srednjoj kategoriji. Pregovarali smo sa drugima, ali je ovo na kraju bila prava odluka - objasnio je Alvarez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanelo Alvarez boriće se sa Kalumom Smitom

Nastavio je o svom samopouzdanju i veri da će pobediti.

- Želim da ujedinim sve titule u ovoj težini, nikada to nisam krio. Od sad pa nadalje, samo na tome radim - jasan je Kanelo.

Tuča sa Smitom održaće se u subotu, a ukoliko Alvarez trijumfuje, planira da juri WBO šampiona Bilija Džoa Sondersa, sa kojim je svejedno trebao da se takmiči ranije ove godine, pre nego što je Englez optužen za nasilje nad ženama i pre nego što je izbio Kovid.

- Ukoliko pobedim, plan je da jurim Sondersa. Nije mi bitno kod koga je titula, samo želim da postane moja - zaključio je Kanelo Alvarez.

 

Kraj 2020. godine spektakularan je ako ste fan boksa, pa bi i ovog vikenda mogli da prisustvujete pravom šou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading