Naši momci DOMINIRAJU: U martu SRPSKI SPEKTAKL U UFC!

Autor:

Sport

17.12.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UFC često ima običaj da kada organizuje svoje tuče za isto veče zakaže borbe momaka i devojaka iz iste države, pa su sada na red došli Srbi!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Aleksandar Rakić imaće priliku da postane kandidat za titulu u polu-teškoj kategoriji 6. marta!

UFC 259 održaće se, sa verom u boga, u martu sledeće godine, kada će naš Aleksandar Rakić imati priliku da postane kandidat za titulu pobedom protiv Tijaga "Malja" Santosa.

Srbin rođen u Beču do sada u karijeri ima 13 pobeda i samo dva poraza, dok njegov protivnik iza sebe već ima borbu za titulu koju je pomalo kontroverzno izgubio sudijskom odlukom protiv Džon Džonsa, kao i skor od 21-8.

Iskustvo je definitivno sa strane takozvanog "Marete", ali je Rakić na poslednjoj tuči u UFC pokazao zašto ga smatraju jednim od najperspektivnijih boraca u celoj kompaniji. 

On je u avgustu ove godine Entonija Smita, tada petoplasiranog u polu-teškoj kategoriji, potpuno dominirao sve tri runde, kako na zemlji tako i na nogama, pa sada sa velikim samopouzdanjem ulazi u susret sa Santosom.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Rakić je u prošloj tuči deklasirao Entonija Smita, pa je sada spreman za Santosa

Rakiću će društvo u Las Vegasu te večeri praviti Uroš Medić, još jedan naš MMA dijamant koj tek treba da debituje u UFC.

"Srpski samuraj" živi i radi na Aljasci, ali je putem "Dejna Vajt kontender serije" pokazao šta zna, pa je u ovom takmičenju gde je nagrada ugovor sa svetskim liderom u MMA savladao Mikija Gonzalesa šutem u glavu i pobedio.

Sada je došlo vreme da mu Dejna Vajt nađe tuču, što je i uradio, pa će se 6. marta on boriti sa Alonom Kruzom u oktagonu.

Srpski MMA fanovi, zaokružite ovaj datum na vašim kalendarima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading