(FOTO) KAKVA LEPOTICA: Ko je PRELEPA RUKOMETAŠICA koja je UNIŠTILA SRBIJU?

Autor:

Sport

07.12.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativke Srbije ne provode se lepo na evropskom prvenstvu, pa zbog teških uslova nisu uspele da savladaju Mađarice.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Viki Lukač

Borba protiv umora, korone, i protivnica bio je previše za reprezentaciju Srbije, pa je samo dan nakon meča sa Holandijom poražena Mađarske.

Među najboljima na tom meču bila je devojka koja nam je dala čak šest golova, a koja važi za jednu od najleših rukometašica na svetu!

Reč je o Viktoriji Lukač, devojci koja ima 25 godina i koja se u mnogim anketama proglašava za najlepšu devojku ovog sporta.

Trenutno nastupa za Đer, nakon što je u karijeri igrala za Spartak iz Budimpešte, Ferencvaroš i Šiofok, gde je bila na pozajmici.

On je od 2014. godine reprezentativka Mađarske, a u pobedi nad Srbijom je postigla čak šest pogodaka. Bila je drugi najbolji strelac svog tima, a zanimljivo je i da je imala čak 75% uspešnosti, pošto je šutirala ukupno osam puta ka našem golu.

Viktorija Lukač igra na poziciji desnog krila i u dosadašnjem toku prvenstva, na prva dva meča, je postigla osam golova za svoju reprezentaciju. Protiv Hrvatske je imala polovičan učinak (2/4), ali je već sada jasno da je jedna od najvećih uzdanica Mađarske na prvenstvu.

I u narednom kolu grupne faze pratićemo igre Viktorije Lukač, jer nam je veoma bitan ishod meča između njene Mađarske i Holandije koju smo pobedili u prvom kolu.

Ukoliko pobedi Hrvatsku u trećoj rundi, Srbija će u tom meču navijati za Holandiju, kako bi u narednu fazu prenela maksimalan broj bodova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading