TURCI NA POTEZU: Šta će biti sa Ademom Ljajićem?

Autor:

Sport

07.12.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adem Ljajić je odbio smanjenje plate dok je Bešiktaš u finansijskim problemima, to dodatno dobija na značaju kada se uzme u obzir da je srpski fudbaler na meti kritika od ranije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Adem Ljajić je, kao i svi njegovi saigrači, ponovo seo za pregovarački sto. Tema - smanjenje zarade.

Za Ljajića mediji u Turskoj, ali i navijači Bešiktaša, tvrde da igra ispod svakog proseka. Kao stranac sa visokim primanjima i velikim iskustvom, od njega se očekivalo da vuče tim napred, ali to nije slučaj.

Adem Ljajić u turskom timu zarađuje oko 2,2 miliona evra, a u ovoj sezoni upisao samo šest nastupa, jednom je bio starter, a dobar deo sezone propustio je zbog povrede.

 

Bešiktaš je ispao od PAOK-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zatim od Rio Avea u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u domaćem prvenstvu ima učinak od šest pobeda, jednog remija i tri poraza.

Ljajić ima ugovor sa timom iz Istanbula do 2022. godine, ali je Sergen Jalčin već isticao da bi on mogao i ranije da ode. Bešiktaš je i prethodnog leta bio zainteresovan za prodaju ofanzivca, ali pravih ponuda nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading