Delegacija Sportskog saveza Srbije posetila Zrenjanin!

Autor:

Sport

12.11.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Sportskog saveza Srbije, predvođena predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom, Goranom Marinkovićem, posetili su Zrenjanin, a na sastanku sa gradonačelnikom Simom Salapurom bilo je reči o sportu i planovima za budućnost. Posebno se razgovaralo oko izbora Zrenjanina za Evropski grad sporta 2021. godine.

RepublikaFoto: SSS
Još jedan važan sastanak

-Velika je čast kada naš proslavljeni olimpijac, koji je dobar deo karijere proveo u Zrenjaninu, dođe u ovaj banatski grad. Još veća je čast, kada on dolazi kao čelnik krovne sportske organizacije, jedne od najmasovnijih na Balkanu. Moramo da sačinimo agendu događaja u narednoj godini i u tome očekujemo veliku podršku Sportskog saveza Srbije. Jer, titula koju je Zrenjanin poneo je priznanje i za Pokrajinu i Srbiju i sport u celini. S druge strane, mi smo najavili maksimalnu podršku Sportskom savezu Srbije i Davoru Štefaneku, koji će uskoro u Beogradu završiti sportsku karijeru - izjavio je Salapura.

Štefanek je evocirao uspomene iz Zrenjanina i najavio još intenzivniju saradnju:

- Uvek je lepo kada dođem u Zrenjanin gde sam proveo dobar deo svoje rvačke karijere. Od dolaska na čelo Sportskog saveza Srbije odlično sarađujemo sa Sportskim savezom grada Zrenjanina, ta saradnja će se i nastaviti. Imamo mnogo predloga i ideja koje ćemo realizovati u 2021.godini. Saradnju ćemo podići na još viši nivo. Zrenjanin je oduvek bio grad sporta, a proglašenje za Evropski grad sporta veliko je priznanje - rekao je Štefanek.

RepublikaFoto: SSS

Na sastanku su razmenjene ideje pa su gradonačelnik Salapura, predsednik Štefanek, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Atanacković Đapić i generalni sekretar SSS Goran Marinković dogovorili i prve korake koje će preduzeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading