U ČAST VELIKANA: Zakazan odbojkaški SPEKTAKL u Kraljevu, učestvuju i "večiti"!

Autor:

Sport

26.08.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakazan memorijalni turnir koji će postati tradicija.

RepublikaFoto: okribnica
Rodonačelnik kraljevačke odbojke Dušan Bošković Bole

Odbojkaški klub Ribnica u saradnji sa odbojkaškim klubom Vojvodina od ove godine počinje sa organizacijom memorijalnog turnira Bošković Dušan Bole, u čast velikana naše odbojke i čoveka koji je osnivač Odbojkaškog kluba Ribnica.

Na turniru koji će se odigrati u Kraljevu u novoj hali sportova 27. i 28. avgusta 2020. godine, pored Ribnice i Vojvodine učestvovaće i ekipe Partizana i Crvene zvezde.

Na turniru bi svaka ekipa odigrala po dve utakmice, polufinale prvog dana, a drugog dana finale i utakmica za treće mesto.

Prvog dana turnira u 16:30 odigraće se utakmica između Ribnice i Partizana a u 19:30 utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine. U petak, drugog dana turnira u 14:00 će biti utakmica za treće mesto dok će se finale odigrati u 17:00. Utakmice će suditi međunarodne sudije.

Na turniru će biti dodeljeni pehari za prva tri mesta, kao i pehar za najboljeg i najperspektivnijeg igrača turnira dar porodice Bošković. Prelazni pehar za pobednika turnira doniraće sportski savez Kraljeva.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom grada Kraljeva i hotela Fontana iz Vrnjačke banje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading