UZBUDLJIVO LETO NA KOPAONIKU!

Autor:

Sport

25.06.2020

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopaonik će i ovog leta biti domaćin dva velika sportska takmičenja namenjena ljubiteljima trčanja i vožnje bicikla. U pitanju je sedmo izdanje trke “Tri strane Kopaonika”, jedinstvene biciklističke manifestacije i trke koja je okupila zaljubljenike u trčanje, dobro poznate brdske trke “Trail race Kopaonik”.

Foto: Promo foto

Trke će se održati u ranije zakazanim terminima od 24-26. jula uz pridržavanje svih propisanih mera koje budu bile na snazi na dan održavanja događaja. Prijave za sve zainteresovane učesnike su otvorene od 01. juna, a vrše se putem sajta www.prijavazatrku.rs

Sportski vikend tradicionalno će otvoriti trail trka “Trail race Kopaonik” koja će se održati u subotu, 25. jula sa početkom u 11h, kada će česnici  odmeriti snage na dve staze dužina, 7 i 15 kilometara. Učesnike i posetioce ove godine očekuju osvežene staze, pa će svi koji posete Kopaonik u ovom terminu imati priliku da trčeći upoznaju i nove predele Kopaonika. Staze su prilagođene svim nivoima spremnosti tako da će na njima uživati i rekreativci, ali i oni sa nešto više kilometara u nogama.

Foto: Promo foto

Pored redovnih kategorija, tu je i dodatna timska disciplina, Trka parova”, zatim kategorija namenjena pravnim licima “Business trail race” i trka namenjena najmlađim učesnicima.

Nedelja, 26. jul protećiće u znaku biciklizma, jer će sa početkom u 10h startovati i sedmo izdanje najmasovnijeg biciklističkog maratona u Srbiji, trke pod nazivom “Tri strane Kopaonika”.

Foto: Promo foto

Trka zbog koje je Kopaonik postao epicentar okupljanja ljubitelja biciklizma tokom letnje sezone ove godine okupiće učesnike na novim stazama koje će prolaziti novim delovima Nacionalnog parka Kopaonik.

Pred učesnicima će biti staze “Beli meda”, staza “Jela” i staza “Pančić” koje ponosno nose nazive po dobro poznatim kopaoničkim znamenitostima. Slogan pod kojim se maraton održava je i ove godine “Možeš i ti” kojim organizatori imaju želju da ohrabre sve učesnike da se upuste u nesvakidašnju avanturu zbog koje će zasigurno još više zavoleti vožnju na dva točka u prirodi!

Foto: Promo foto

Pored glavnih dešavanja, ovogodišnja manifestacija će obuhvatiti i EXPO sajam opreme u centru turističkog kompleksa “Konaci”, ali i brojni druge sadržaje i predavanja nekih od istaknutih srpskih sportista.

Foto: Promo foto
Tekst potpisa

Mnogo je razloga zašto leto treba provesti na planini, a kako odoleti pravom sportskom izazovu i ne upustiti se u avanture “Tri strane Kopaonika” i “Trail race Kopaonik”. Vidimo se! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading