Brend Umbro postaje zvanični partner Engleske ragbi reprezentacije!

Autor:

Sport

11.05.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska ragbi reprezentacija i brend Umbro najavili su novo četvorogodišnje partnerstvo, a ovaj sportski brend postaće zvanični partner England Rugby-ja od 1. septembra 2020. godine. Dobro poznati dvostruki dijamant Umbro logoa naći na dresovima kako muških tako i ženskih ekipa, ali i igrača Ragbi sedmice.

RepublikaFoto: Promo foto
Ilustracija

- Partnerstvo između brenda Umbro i Engleske ragbi reprezentacije predstavlja značajno poglavlje u našoj istoriji. Kada ekipa prvi put izađe na teren noseći dvostruki dijamantski logo, to će za nas kao engleski brend predstavljati poseban trenutak. Moderan ragbi je zahtevan sport, ali naš pristup ogleda se u želji da oprema koju proizvedemo odgovara svrsi. Neumorno smo radili na tome da udovoljimo svim zahtevima i svetu predstavimo najkvalitetniju opremu - rekao je Entoni Litl, generalni direktor brenda Umbro.

Ovaj poznati brend se i ranije našao u ulozi pouzdanog partnera engleskog ragbija. Tako je 1971. godine bio glavni partner tima Britanskih i Irskih Lavova, koji je te godine i osvojio takmičenje na Novom Zelandu.

- Drago nam je što smo sa brendom Umbro, kao našim zvaničnim partnerom, ušli u novo poglavlje, i želimo im dobrodošlicu u England Rugby porodicu. Umbro ima bogatu istoriju u podržavanju engleskog sporta, te brend deli naše vrednosti u vidu posvećenosti ka razvijanju visokih performansa i inovacija. Radujemo se predstavljanju nove opreme, koje će se organizovati krajem ove godine - istakao je Sajmon Masi-Tejlor, komercijalni direktor Engleske ragbi reprezentacije.

Umbro za sobom broji skoro sto godina iskustva u razvoju sportske opreme visokog standarda, a može se pohvaliti i bogatom istorijom partnerstava sa profesionalnim klubovima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading